BILDEKK

Stort utvalg i alle prisklasser.

Vi hjelper deg med å finne riktig dekk

Dekket er det på bilen som er i kontakt med underlaget. Det er derfor viktig å tenke på hva som betyr mest for deg før du velger dekk til bilen. Noen dekk er lave på støy og ruller lett, mens andre dekk holder lenger og bråker mer.

Det at et dekk har alle de beste egenskapene er umulig, men du kan likevel finne dekkene som egner seg best til din bruk. Vi hjelper deg med å gjøre valg i forhold til det du forteller oss er viktig.

 

Ekstra godt utvalg på dekk

Vi skaffer alle merker og er ikke styrt av en kjede eller merke, slik stort sett alle våre konkurrenter er. Dette betyr at vi kan kjøpe dekk fra hvor som helst i verden. Du får alle kjente merkevarer, som Michelin, Continental og Nokian, og mye mer hos oss.

 

Hvor mye koster bildekk?

Vi har dekk i alle prisklaser, både budget , medium og Premium. Vi er opptatt av at du skal få best mulig pris når du handler hos oss. Derfor kjøper vi inn dekk i store kvanta slik at prisen blir lavest mulig. 

 

LIDENSKAP FOR DEKK: Vi har et stort utvalg bildekk og kan få tak i det meste fra både norske og utenlandske leverandører

Kanskje trenger du også:

Felger

Stort utvalg i alle prisklasser.

Dekkskift

Vi skifter dekk fra kr. 500,-

Dekkhotell

Alt inkludert til fast pris fra 895,-